tisdag 22 juni 2010

Mellan 2 stolar

Lägenheten på Tomtebogatan är såld. Känns lite tomt och konstigt. Ingenstans och bo på Penang så då får man nog kalla oss hemlösa. Vi hänger mellan två stolar- två världar. Inte riktigt lämnat Sverige och inte riktigt flytta över tankarna till Malaysia. Vill inte tänka på vad som händer om det skiter sig. Då får vi väl ta tajm-out och slicka såren på nån söderhavs ö i ett par månader och sen komma hem och börja om. Fixa boende, dagis och jobb.

Ena dagen tänker jag , nej vi flytt int! Jobbet är roligt och barnen trivs och nu har sommaren äntligen kommit. Bara Sverige har sån här fin sommar. Vad är det egentligen jag gått med på?

Andra dagar tänker jag- fy fasen vad skönt det ska bli att lämna ekorrhjulet och vardagstrallen och få uppleva nytt, nytt, nytt. Vad kommer hända, hur kommer det bli? Så spännande att inte veta.

Men, hinner inte riktigt fundera på varken det ena eller det andra. Jobb ska avslutas och massa små förberedelser att hålla reda på. Oändligt många vaccinationsbesök, säga upp både det ena och andra, vilka försäkringar kan vi behålla, vad ska vi skeppa, vad ska vi packa- vad ska vi packa i? Hur gör jag med mobilen, oj nytt körkort, vi måste hinna se alla, flyttfest....Listan fylls bara på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar