torsdag 5 augusti 2010

Riktig feber

Resfeberns skakningar visade sig bli riktig feber och riktig influensa. Mitt i augusti! Precis efter semestern! Var hittade Martin de virre-virusarna?

Ja, ja, vilket fall som, det var i sista minuten att hinna bli sjuk. Funkar mot tidplanen. En vecka senare hade varit kaos (tänk flyttgubbar, svärföräldrar, springande barn och sjuk man...) Nu kan han feberfrossa i lugn och ro framför dåliga filmer hemma på soffan. Och eftersom vi är barnlösa denna veckan så blir han även ljuvt ompysslad av sin fru. Egentligen har han det rätt bra i sitt dunkande huvud och värkande kropp.

Vi jagar tid för hälsoundersökning till barnen i semestersverige. BVC går inte, vi har ju flyttat till Öland. Fast vi skulle kunna få betala och komma dit men den enda läkaren som jobbar måste ta akutfallen så de har ingen tid. Då är det bra med privata alternativ. De har tid, och fråga inte vad som ska undersökas utan bara japp, tid finns på onsdag (hö, när ingen av oss kan men får se till att kunna) bara att komma hit så gör vi det för många fina guldpengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar