tisdag 10 juli 2012

Farväl Nania

Emelie hade Farewell på Taska Nania idag. I morgon är det hennes sista dag och i september börjar hon skolan. Så de hade en liten farväl-cermoni för Emelie där teacher Nora och teacher Kerry höll  tal, delade ut presenter, de sjöng och Emelie släckte ljuset.

Teacher Nora höll ett långt tal och mindes både det ena och det andra. Teacher Kerry höll ett kort, så hon inte hann börja gråta. Emelie fick ett häfte med teckningar från alla barnen och en lila Mr Gnom. Barnen och fröknarna fick var sin nyckelring med svensk flagga eller fotboll i svenska färger och där det även satt ett foto på Emelie.

Hela cermonin slutade lagom tills det var dags att hämta Filippa på skolan. De hade party day och slutade elva idag för det är sista dagen innan sommarlovet. Många kramar och hejdå där med. Filippa tog med tweezers till deras gemensamma fika och var klädd i princesskläder.

Så efter en förmiddag med så många hejdå är jag inte så sugen på att packa. Det är jobbigt att lämna men snart, snart, snart blir det möta och kära återseenden igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar