måndag 20 december 2010

Hack i hakan

Ja, så lyckades ett barn halka på de hala plattorna vid poolen....Filippa fick hack i hakan och vi fick prova på malaysisk sjukvård. Inget stort hack, men det fick limmas och tejpas och hela besöket hade varit över på en kvart om inte mamman hade svimmat.

Tjackabom! När sista tejpbiten sattes på hakan då segade morsan ihop. Man ska inte stirra på sår och blod om man inte ar van....och så tillkom väl stressmomentet med att hitta till barnsjukhuset och luska ut hur man gör i Malaysia. Det hade jag inte behövt stressa upp mig över for det var bara vänster vid ljuset och hela vägen upp till t-korset och väl framme blev vi väl omhandertagna, direkt. Men, det kan ju inte en adrenalinpumpad mamma med snedknappt blus over blöt bikini som ar van vid svensk ta-kölapp-och-sätt-dig-och-vänta-eller-skrika-högst-sjukvård tänka på!

Vi fick även enkelt avklarat ett litet återbesök i går efter kvällsmaten eftersom hon råkade tjonga i hakan igen och det kom blooood. Men, doktorn tog bara av paket och sa att det var klart men ingen pool och simskolan förrän efter julafton för Filippas del.

Ja, ja det kan man väl ta när man får ett coolt ärr på hakan. Så nu haller vi oss till lugna lekar som pepparkaksbakning och slå in julklappar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar