lördag 11 februari 2012

Kortvecka

Kortvecka ger helg snabbt. Måndag och tisdag var helgdagar för Profeten fyllde år och indierna firade thaipussan. Thaipussan såg vi förra året, men i år var vi för slöa. Hade helt enkelt alldeles för låg puls efter Pangkor Island Beach Resort. Och ska sanningen fram, lite slitna efter ölen på balkongen måndagkväll. Jesper, en gammal Värnamo-kompis till Martin och på tjänsteresa här i Sydostasien kom och hälsade på.

Filippa var ledig även onsdagen eftersom skolan hade mid-term så hon och jag hade en mys- och fixdag. Klippte hår, postade brev, gjorde sand-art, käkade sushi och pustade i värmen. Det fick helt enkelt bli kvällsdopp i poolen.

Det är varmt nu. Taskigt med moln och inga regnväder. Klarblå himmel är vackert, men dis är bättre. Det är bra väder, för då kan vara ute.

Idag är vi också lite öl-slitna. Danne hade femtioårs middag uppe på 26:an så idag gör vi minst möjliga och laddar för en långvecka. Det blir inga fler helgdagar innan 1 maj. Jo, för mig, eftersom barnen kommer ha lov men då får jag väl jobba med knäna hemmifrån så nåt blir gjort i detta helgtäta land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar