måndag 21 maj 2012

Dumplings till frukost

Vi åt frukost på Bali Hai i söndags. Funderat på det länge, väldigt länge och i söndags fick vi äntligen tummen ur och gick dit. Proppfullt med folk! Vi lyckades hitta ett ledigt bord och sen gick vi i omgångar till buffén och hämtade olika slags dumplings.

Jättegott tyckte Martin och jag. Sådär, tyckte tjejerna och gnagde loss dumplingsdegen från knytena. Resten fick jag äta. Jag blev proppmätt till långt in på eftermiddagen. Så det blev lite taskig uppläggning för eftermiddagens träning nere vid poolen, orkade liksom ingenting.

Det blev mer slöande med mycket kaffe istället, det orkar man alltid. Förutom för två badglada flickor som hade massor att visa pappa. På den lilla veckan Martin var i LA så har Filippa börjat crawlträna med flytbräda och simfötter och så har det lossnat på dykfronten för Emelie. Hon satte bara på sig simbrillor i tisdags, doppade huvudet under vattnet och dök iväg.

Jag och Filippa var helt långa i ansiktet. Var kom det ifrån? Filippa repade sig snabbt och kramade om henne och sen dess har Emelie bara blivit vildare och vildare. Hon som vägrat så länge, nu hoppar hon exalterad rakt ut i djupa delen, med huvudet först. Eller, egentligen magen. Plask! Simma kan hon inte så det gäller att fiska upp henne.

Det har även lossnat andra saker. Äntligen, har Filippa en lös tand. Dagen efter Martin åkt kom hon och visade underverket med en liten, liten vit ny tand bakom. Hon är överlycklig. Alla andra i hela klassen har tappat tänder. Men, det är bra, för då vet vi vad tandfén kör för taxa i denna delen av världen. 10 ringghits, papperspeng så man ska inte lägga tanden i ett glas med vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar