söndag 27 februari 2011

Gäster

Sen söndagskväll och det är lugnt på LOOC. Vi har haft gäster idag, hela vägen från Sverige! Jonas, en gammal kollega till mig från SHL reser runt Malaysia i fem veckor med sin familj (och har reda sett mer än vad vi har gjort på våra nu 7 månader i landet). Jätteroligt tyckte vi allihopa! Emelie kunde springa omkring med deras lika gamla Love, Filippa hängde också på och 7 månaders Mille roade sig själv där de satte honom. När de skulle gå hem tyckte Emelie att Love allt kunde sova över så de kunde leka imorgon igen.

Vi badade i poolen och åt middag med indisk mat från Kapitain's. Som alltid hade de lika svårt att hitta hem till oss, men i kväll tog de priset. En australiensk dam ringde till slut upp mig och ville få adressen. De hade helt enkelt raggat upp en kund i restaurangen som skulle hjälpa dem att reda ut var LOOC ligger, och då har de ändå varit har en handfull gånger....Ja, ja maten kom innan alla hade blivit för hunriga och den var god som vanligt. Extra gott med ett glas vitt till.

I övrigt gick helgen till att leta lite trädgårdsmöbler, inte tvätta bilen, fredagsmiddag på stranden i Batu Ferringhi, sushilunch på New World market, sushilunch på Island Plaza , balett och tidig morgonjogg för de som inte kan sporta på vardagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar