fredag 8 juni 2012

Lov

Nu har det varit lov igen. Första tre dagarna var det bara Emelie, de sista två hade Filippa mid term. (De sista två hade jag skrivit in i min kalender.)Vi har varvat Gurney Beach och LOOC.

Vi har sett Emma och Vildana varje dag. Första dagen värmde vi upp med ice blended på Coffee Bean. Andra dagen var vi hela eftermiddagen hos oss. Emelie och jag tillbringade förmiddagen på jobbet. Hon satt vid min arbetsplats, spelade på Ipad och ritade medan jag telefonkonfererade med LA i närmsta konferensrummet. Sen fikade vi Milo nere i kantinen, snackade lite ofrivilligt med folk och tog oss en liten tur runt och tittade in genom rutorna till produktion. Jätteintressant tills för många började vinka.

Tredje dagen plockade vi Filippa från skolan, köpte mackor på Subway och hängde sen på Gurney Beach tills det var dags att åka till 26:an på LOOC och fira nationaldagen med köttbullar. I torsdags var det dags för riktig utflykt och åka till Tropical Spice Garden men det bara regnade. Det regnar mycket nu, men det är inte regnsäsong, bara regn. Regnet ändrade planerna till sand art och thailunch på Gurney Plaza, sen nutellapannkakor och bad på Gurney Beach och indisk middag på Kapitan's.

Fredag blev halvtolv-bio på 1st Avenue vid Komtar. Madagascar 3 och vi skrattade så vi kissade på oss. Nudelsoppa till lunch, men vi var alla för mätta på popcorn och insmugglad latte. Sen fikade vi på Gurney Beach, hämtade Kenan och fikade hos oss tills papporna kom och vi drog till Bora Bora - i Batu Fertinghi.

Så var det inte lov mer för den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar