måndag 18 juni 2012

Mat

Det blev mycket mat i helgen med Food & Fun Fair på skolan och kinesiskt bröllop med de vanliga åtta rätterna i lördags.

Förra året hann jag inte mingla runt på skolan eftersom jag var med och fixade halabalunset så i år var det trevligt att lulla runt en stund, göra lite aktiviteter, äta en bit mat som de koreanska mammorna gjort, titta på lite dans och sen åka hem för att swisha in i duschen och bli bröllopsfin. Här behöver man i för sig inte bli så fin, men det är lite trevligt att få piffa sig.

Barnen hängde med Barlovsbarnen och älskade teacher Kerry var barnvakt. Inte så förvånande, sov de alla när vi var tillbaka vid tolvtiden så det blev att barnen stannade hela natten. Emelie var totalt förvånad när hon vaknade, 'inte en halv, utan en hel sleep over!'

Vid nio dök jag och Martin upp på Gurney Beach och vi tog indisk frukost tillsammans. Roti och tosai, teh terik och teh ais. Mmmm. För att fullborda matorgien runt jorden åt vi korv och saurkraut på den ena av de två tyska restaurangerna på Straits Quay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar