torsdag 4 oktober 2012

Tillbaka hos Mr Lee

Så var vi tillbaka igen. Denna gång på Gurney Beach. Dags för revansch och debut hos Mr Lee. Simning infört på schemat varje onsdag eftermiddag från och med igår. Jepp, så det så.

Filippa fick sin revansch. Nog för att Mr Lee lärde henne att simma på Sri Pangkor, men nåt nöje var det inte. Hon var mest skraj. Rädslan rådde skolans simlektion på i våras, men att få upp nån vidare längd och uthållighet hanns inte med innan terminen var slut. Det är här Mr Lee kommer in. 'That's why you pay me'. Jepp, indeed.

Nån debut blev det inte. En övertrött Emelie redde inte riktigt ut halabalot. ' jag viiiiiill siiiimma', satt hon och ylade på bassängkanten, men orken fanns där inte. Hon körde slut på den tidigare på dagen när hon och Ingrid hade vattenkrig i uterummet. Simdebuten fick bli en kinesisk chokladbit (läs torkad frukt) av Mr Lee med de andra efter lektionen. Jepp, det var gott och sen blev allt bra.

Filippa och Emma var nöjda. Ingen av dem har varit speciellt intresserade, men simma varvat med lite snackepauser var precis deras melodi.Den enda som var riktigt på var lillbrorsan, Kenan. Mr Lee hade inte en chans att avfärda honom som för liten, fick knappt honom att sluta. Hepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar