torsdag 4 april 2013

Golden Sands

Så var det dags igen, ett år till har snurrat och jag har firat födelsedag. Stiligt på Golden Sands. Jag har vanor nu. Funkar inte med en liten fika på cafe. Det ska vara på hotell, minst två dagar, helst fem stjärnor.

Fast det var i för sig så att vi äntligen hittade en helg vi kunde lösa in vårt presentkort vi vann förra året när vi roade oss på SCIPS golftunering. Det passade extra bra eftersom Martin körde trialthonet vid Teluk Bahang och fick nära till starten. Nåt nytt presentkort drog han inte hem, men en stor fin medalj och allas vår beundran på att han genomförde hela paketet i denna värmen på dryga tre timmar. Utan att vara speciellt trött eller stappla runt med småkrämpor.

Vi hejade där vi hittade parkeringsplats. Det var lätt trafikkaos så klart. Låg i snigelkö efter honom in i mål, så kranskullan fick inget målfoto. Vi kom när han stod och festade på vattenmelon. Målfotot fixade Mr Lee, simläraren. Han kom med en print till Filippas simlektion i onsdags och nu har småbrudarna stigit i graderna, och i förväntningar. De är Mr Martins döttrar. 'You swim fast like daddy'.

Inte nog med födelsedag, trialthon,vi fick också lite påsk. Som stilig resort hade Golden Sands självklart aktiviteter för stora och små. Stora kunde göra vattenaerobics och ölhävning. Vi satsade på bok i skuggan, latte inte cocktail och smyglyssnade på all världens språk från grannsolstolarna. Små fick äggjakt, lekar och fika. Det gäller att leta snabbt efter äggen i tropikerna så inte chokladen smälter.

Just på äggjakten kände vi oss inte som turister nåt mer. Tjejen som var ansvarig kände genast igen flickorna från våra oändliga besök på Adventure Zone, Golden Sands lekland så de behövde inte fråga efter deras namn två gånger.

Egentligen skulle vi toppat dagen med utekonsert i Botaniska trädgården, min födelsedagspresent av Martin. Men, vi var för slöa. Inte Martin då, men vi andra var sega. Så vi tog finmiddag i strömavbrott på Rasa Sayang istället och tänkte att nu är det nog dags att sluta att fylla år för det blir svårtoppat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar