lördag 26 november 2011

Apbra dag

Alltså, vi har haft en riktigt apbra dag! Bara helt superduper. Började men lugn morgon, slö frukost, lite mandarin för mig, lunch hemma och sen drog vi i väg. Ok, vi tvingade barnen att plocka undan i lekrummet först. Men, en liten lagom dos skälla kan faktiskt piffa humöret, framför allt när barnen faktiskt gör vad man säger.

Vi drog till vårt nya favoritställe, Monkey beach. Denna gång med Barlovs så både barn och vuxna fick lekkompisar. Stänkte skönt varmt vatten i vågorna både på dit och hemresan med båt. Vi guppade i vågorna, plockade snäckor, ritade i sanden, grävde hål och spelade boll. Vi fikade så klart och var slarviga med att plocka undan så vi fick oss även en adrenalindusch när apan (jo, det finns apor på Monkey beach!?!) kom och tog skräppåsen och ett litet drickapaket. Han var inte artig, så Martin fick hitta sig en pinne och vi fick till slut jagat bort den väsande tjuven. Och under hela fighten hade Emelie hållit hårt i sitt kex så det mosats i handen. Tur apan inte märkte det, för jag vette tusan om Emelie hade släppt.

Ja, ja, lite action i paradiset gör att man njuter kaffet desto mer under palmen och gungar lite högre på gungan.

Kvällsmat blev på Tree Monkey vid Spice garden. Öns alldra godaste thai restaurang, uppe på en kulle med en jättefin utsikt över havet. Säger bara grön curry. Så gott, så mätt. Apbra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar