söndag 27 november 2011

Nu är det jul igen

Första advent idag. Emelie kom spontant i julstämning redan på förmiddagen och klädde sig i tomtedräkt. Disco till julmusik sattes upp i tjejernas sovrum och sen bytte Emelie om till Lucialinne när Filippa bytte om till balettkläder efter lunch.

Kan väl inte påstå att vi vuxna kom i nån större julstämning av det så nu ikväll gick vi till g hotel och tittade på när de tände granen. Eller, granen och granen. De har en jätteljuspyramid i sin foajé. Granform med kulor och ett g uppe på toppen.

IWA:s kör var där och sjöng engelska julsånger och hotellet serverade gratis snacks och dricka. Dvs öl, vin, läsk, snittar och små kakor. Tomten var även där, eller låtsas-tomten som Filippa sa. Hon sa också att låtsas-tomten hade varit på hennes skola förra året. 'Men, vem vet, i år hinner kanske den riktiga hinner förbi när vi firar jul på skolan.' Ja, vem vet....

Det var inte bara Filippa som hade koll på tomten. Tomten hade också koll på barnen. Där gick det inte att charma till sig en godisbit till inte. Men, det gick bra att skoja, busa och ta så många foto man ville.

Vi kom dock i lite julstämning, mest tack vare kören och trevligt hade vi. Nu är det dags att leta fram vår fina vita gran med blå lampor och piffa hemmet för ännu en tropisk jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar