söndag 9 september 2012

Vardag igen

Så har vi avverkat första skolveckan och första hela arbetsveckan på länge. Skolbuss, dansskola, lekträff, onsdagsmiddag på Kapitan's och födelsedagskalas. Vardag igen, helt enkelt.

Emelie hade synpunkter på skolan. Det är roligt, men 'asså, Ms Kate lär oss ingenting! Vi bara leker. Vi jobbar ju ingenting alls!' Tror jag undanhåller den kritiken från läraren och hoppas på att de drar ner på kumbajan och kickar igång med de efterlängtade bokstäverna nästa vecka.

Filippa däremot är redan igång igen med läxa och allt. I morgon sätter after school activities igång. Hon valde data och dans. Då får Emelie åka själv hem med bussen, snacka sönder Sumathis uppskattande öron och så kommer Filippa en timme senare.

Höjdpunkten denna veckan, i svår konkurrens med utekväll och bio, var barnkalaset. Då var jag ändå ute och partajade på g spot med alla svenska damer i fredags och på biodejt med man och vänner nu i eftermiddags.

Det var nämligen så att jag fick smaka den godaste thai-maten på hela Penang! Luke, som hade kalaset, har en engelsk pappa och en thailändsk mamma och hon hade slängt ihop en nudelsallad och en fiskbullssoppa för gudarna.Nu ska Filippa bli bästis med Luke, så det så.

Barnen skulle nog säga biodejten, för de fick vara med bästa kompisarna och sin stora favorit Teacher Kerry. 

Vardag, med lite lyx. Helt enkelt.

P.S bottennappet denna vecka var att sitta och suga på en white coffee i tre timmar när bilens plastkofångare blev ditsnäppt igen på verkstan. Det var helt onödigt att backa in i pelaren i garaget och slösa bort sin lediga förmiddag. Helt enkelt väldigt onödigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar