lördag 17 december 2011

Julen kom tidigt till LOOC

Jultomten kom förbi 25:e våningen i natt. Tur att vi hade ställt uterumsdörren på glänt och tänt de blå ljusen i vår vita gran. Granen har hållit sig hyfsad sitt år i kartong i förrådet. Lite gulare barr och toppslingan lyser inte mer men, tillräckligt för att Santa skulle hitta hit med paketer från när och fjärran.

Tjejerna vaknade redan vid sju. Mormorn, morforan, pappan och mamman var sega från middag på SiGi's, några öl och lite rom från igår. Det blev lite sent. Så där som det ska bli på julafton och min knopp och kropp känns trötta som en juldag idag. Men, Emelie och Filippa hade tålamod och kom själv med förslaget att kolla film först. Vid nio öppnadee vi paketen och tog sen frukost. Sen tog jag en morgonlur.

Åt den godaste köttbiten jag ätit i Asien igår. En tornedo. Varm vind svepte där vi satt vid strandkanten och bandet spelade ballad covers. Man kan ha en sämre låtsas julafton även om ursprungsplanen med öns lyxigaste skaldjursbuffe på Rasa Saya inte blev av och att det var bilkö hela vägen till Batu Ferringhi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar