lördag 8 december 2012

!

Ok, de bad om det.

Så nu ligger det en tung doft av pepparkakor över 25:e våningen på LOOC och tre tjejer sitter framför Spöket Labans jul och knaprar sina vinda och snea alster. Nöjda!

Passar bra efter julgranständningen i går på g hotel. Pensionärskören sjöng vackra julsånger och hotellchefen tände de blå- och vita ljusen i låtsasjulgranen. Mr Fake Santa gick runt och delade ut godis till barnen. Expatsen var där och minglade med en drös locals. Trevligt!

Sen följde Emma med oss hem för mysig sleepover. Fnitter och viskningar från Emelies sovrum värmde mitt hjärta när jag fixade runt i huset. Martin är i KL och lär sig allt om projektledning av en lärare från Bangalore och minglar i köpcentrum med arabiska turister som julshoppar(?!?). Ikväll drar han på sig malaysiska landslagströjan och går och tittar på Suzuki Cup. Heja!

Det får bli en lugn söndag. I går hann vi även med hela fem timmar nere på Queen's Bay mall. Tjejerna lekte med Emelies saknade gamla dagiskompis Esther inne på leklandet. Jag fikade med hennes föräldrar och hann även köpa lite pryttlar till hemmet. Om en vecka slutar även Esther på Taska Nania och efter jullovet blir det Kinesiska skolan för henne. Men, vi kan fortfarande ses och leka. Tur det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar