torsdag 27 december 2012

Jultomten

Men, jultomten då? Kom han till Langkawi?

Nej, vi har ju efter tre jular i Syostasien fått en rätt bra deal med honom. Vi textar vart vi vill han ska komma och när. Mot att vi är extra snälla så klart. Äter vår morgongröt och städar upp våra leksaker (för det mesta, ibland, rätt så ofta. I alla fall lite om mamma tjatar med snällrösten).

I år kom hann till LOOC på natten till lillejulafton. Tjejerna fixade så att uterumsdörren stod på glänt. Allt var klart när Martin och jag kom hem från bröllop på E&O, tomten hade redan varit där. Det var bara att stänga dörren och smyga i säng.

Paketen öppnades efter frukost och jullunch cross-over-western-asian-style intogs på China House. Eftermiddagen gick till att prova klapparna tomten kom med. En väldigt grön cykel fick premiäråka i hallen på LOOC och ett par rullskridskor med blingande framhjul rullade runt runt tills nya ägarinnans rumpa var alldeles öm.

2 kommentarer:

  1. Men alltså, den där malaysiska tomten måste sakna fantasi. Otto fick också en väldigt grön cykel, och Lovis ett par rullskridskor med blinkande hjul. Vad är oddsen för det? /L

    SvaraRadera
  2. Han måste fått tag på billiga restparti!!! Vi såg en taxi på Langkawi som kom med två gröna barncyklar med plasten kvar som stack ut ur bakluckan. Det är nåt med gröná cyklar i detta land....

    SvaraRadera