lördag 15 december 2012

Sjuårskalas

En trippeldag! sa Filippa. Partyday på skolan, kalas på Hard Rock och så kommer mormor och morfar! Snacka jackpot!

Sista dagen för terminen på skolan är partyday. Man får ha vilka kläder man vill, ta med fika att bjuda kompisarna på och slutar klockan elva redan. Då måste mamman vara ledig.

Perfekt, för då kan man klämma ett tretimmarkalas på Hard Rock Hotel på eftermiddagen. Poolparty, vattenlek, massa mat och födelsedagstårta inklusive fruksallad och glass. Goodie bag på det och ungarna var helt slut och saliga.

Mamman svettig, för hon fick stanna på land och prata med de andra mammorna och den enda pappan. Martin kom senare. Tog andra hållet runt ön för att inte fastna i bilköerna vid vägbygget som håller på då och då på den slingriga vägen mellan oss och Batu Ferringhi.

Hålla lite reda på sina mindre simkunniga barn och fundera på vart hennes egna föräldrar nu kunde vara bidrog också till den eviga strimman längs ryggen för kalasmamman.

Gammelföräldrana landande vid fem och var på LOOC tidigare än vad vi räknade med så de fick vänta en stund bland myggen i vår tjusiga lobby. Martin och Filippa körde först. Jag körde lite omvägar och lite fel men Nancy fick tillbaka sin väska med sina kläder. Hon råkade nämligen gå hem i bara badkläder av bara farten.

Filippa sjuåringen var mycket nöjd med sitt kalas och överlycklig över att äntligen ha mormor och morfar här. Vi med. Jullovet är räddat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar